Svensk bok i stuk med Modernist Cuisine?

Startat av polarbear, 2013-12-09 09:59

Föregående ämne - Nästa ämne

polarbear

Vet ni om det finns någon (gärna svensk) bok som har samma tänk som Modernist Cuisine?
Upplever att det mesta är massa receptsamlingar.

vilsjin

Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?

polarbear

Citat från: vilsjin skrivet 2013-12-09 10:39
Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?


Ska kolla in den, tackar!

DrNo

Det närmaste jag kommer att tänka på är "koka soppa på fysik". Kan vara svår att få tag på, men enstaka ex syns på antikvariat ibland.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal