Skala ägg med ättika

Startat av Nippe, 2013-12-09 19:03

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Citat från: Helge skrivet 2014-08-21 10:06
Problemet för mig uppträder oftast med löskokta ägg, som kylts ned en kort stund.
/Helge
Låt dom ligga en stund i kallt vatten. Det viktiga med löskokta ägg är ju inte värmen utan att dom blir exakt så lösa eller hårda som man önskar ;)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal