beredningssvinn

Startat av surfo, 2014-04-15 21:41

Föregående ämne - Nästa ämne

surfo

Tjo forat!

sitter och funderar lite över om ni känner till någon onlinelista el. liknande över beredning och parysvinn% på olika styckningsdetaljer och annat

låt säga att jag beställer kort gödkalvhare för 160kr/kg och den väger 1,5kg, efter att den är parerad så väger den vadå?
hur mycket är egentligen kgpriset på köttbiten?

om det kanske istället lönar sig att beställa parerat av köttgrossist istället när svinn och hanteringskostnad är avräknat

har ni några tankar om detta?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal