JAPAN GOURMET GUIDE - oförglömliga matminnen i Japan

Startat av dagklingstedt, 2015-05-09 07:44

Föregående ämne - Nästa ämne

dagklingstedt

JAPAN GOURMET GUIDE är dels en blogg som berättar om den japanska mat-, dryckes- och krogkulturen och dels en konsulttjänst där vi på plats i Japan undervisar och vägleder dig som vill lära dig mera om allt det goda i Japan och - framför allt - vill avnjuta japansk mat och dryck på de bästa, mest prisvärda, godaste och charmigaste krogarna. Det finns över 200,000 restauranger i Stor-Tokyo så det är en djungel att ta sig igenom för den som inte kan läsa eller tala japanska.

Vi kan språket och geografin, vi har en personlig historia med fler än 20,000 restaurangbesök i Japan och vi har nätverket med experter om vår databas mot förmodan inte räcker till.

www.japangourmetguide.com

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal