Tillaga hjärna

Startat av Butirka, 2016-02-20 08:56

Föregående ämne - Nästa ämne

Butirka

Köpte fyra små lammhjärnor för ett tag sedan.
Skar dom i skivor och stekte dom sedan i smör.

Det blev väldigt gott. Påminde mycket om bräss.

Hur tillagar ni hjärna på bästa sätt?
Tacksam över tips  :)

kurt

Här brukar den ju nästan alltid stekas. Men i andra delar av världen kan man t ex göra soppa

https://en.wikipedia.org/wiki/Khash_(dish)

Butirka

Det såg gott ut.
Ska förmodligen resa till Armenien i försommar så då kanske jag ska prova soppan.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal