Stadsgas

Startat av Mat-Janne, 2017-12-03 12:52

Föregående ämne - Nästa ämne

Mat-Janne

2017-12-03 12:52 Last Edit: 2017-12-03 13:55 by Mat-Janne
Finns det någon expert på stadsgas här (Stockholm) som kan förklara varför gasen lämnar en brun och fastbränd fet yta på undersidan av kastruller och stekpannor?
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

Skogis

Jag har gasol och mina grytor ser mer eller mindre likadana ut undertill.
Vissa grytor blir blivit feta/svarta men popcorngrytan är i särklass värst :)
Kan det vara värmemängden som är orsaken?

webguide

Är inte soteffekten kopplad till dålig/ofullständig förbränning? eller problem med själva spisen, fel inställningar, dysorna är av fel modell etc. lågan skall vara blå, inte gul.

Mat-Janne

Lågan är blå. Spisen är anpassad / godkänd för den typen av gas som Stockholm har nu.
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal