2021-04-11 12:15

Sous Vide

Startat av Mat-Janne, 2017-12-03 13:32

Föregående ämne - Nästa ämne

Mat-Janne

Borde det inte finnas en avdelning för matberedning med cirkulator (ofta felaktigt kallad Sous Vide) samt kanske tillhörande vakuumförpackare?
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

webguide

Jo det tycker jag nog att det borde! :)

Hasse

Det är väl en bra idé även om jag själv inte är någon "soviddare". Finns det fler som är intresserade så skriv i tråden! Kanske Matforums högsta beslutande organ, dvs Andreas, skapar en sådan avdelning.   :)

Mat-Janne

Vad säger du Andreas? Länken nedan går till en sajt som beskriver mycket om det, fast på engelska. Kolla in hur man gör perfekta pommes frites (har testat, funkar):
https://www.chefsteps.com/activities/thin-cut-french-fries

Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

Andreas

Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal