Kycklingklubbor – hur gör ni?

Startat av jan18, 2018-05-18 14:48

Föregående ämne - Nästa ämne

jan18

Jag försökte mig på att laga kycklingklubbor igår, men lyckades inte riktigt så bra som jag hade önskat. Jag vill att köttet riktigt ska trilla av benet och att det ska vara mört förstås. Vad har ni för tips för att få till riktigt bra kycklingklubbor? Koka och sedan steka/grilla? Eller finns det något enklare sätt?
Två restips: www.nerjaspanien.se och www.edinburghguiden.se - två olika men ändå härliga städer!

agnetasch

Ugnen 225 grader. Vänd klubborna två gånger. Tiden=15+15+10 min

jan18

Två restips: www.nerjaspanien.se och www.edinburghguiden.se - två olika men ändå härliga städer!

agnetasch

Har du tålamod så kör klubborna i 10 timmar i 75 grader. Nu snackar vi mört o saftigt ;D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal