Inkokt lax

Startat av Catherine, 2018-06-17 10:43

Föregående ämne - Nästa ämne

Catherine

Hej,

Om man vill dubbla mängden lax (jag tänkte ta 1 kg i stället för 500 g som det står i receptet), ska man då dubbla alla övriga ingredienser också - salt, fänkål, lök, morot, vinäger, kryddnejlika, dill? Jag antar det, men ville kolla för säkerhets skull så att jag inte gör något dumt. Tack på förhand!

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal