Iranska Kolstålsknivar.

Startat av roffekock, 2007-08-21 12:20

Föregående ämne - Nästa ämne

smarrens

Hehe, den ser ut att passa till halloween. Nu väntar jag på recension...
Ät, drick och var glad!

smarrens

Ät, drick och var glad!

roffekock

Ni som fick knivar från Iran. Har ni jobbat med dem ännu eller var dom inte bra?

/rolf
Matforum är bäst

Mickan

Ja, rapport om dom iranska knivarna vill jag ha! En kock hos oss är från Iran och ska snart åka och hälsa på släkten. Ska man skriva önskelista?
Video meliora proboque deteriora sequor

Sweber

Om det är denna kniv vi pratar om så finns min första recensions här: http://matforum.nu/index.php?topic=888.0

Jag har inte använt den så mycket de senaste månaderna, inget alls om man ska vara noga. Den ligger i garaget isärtagen på en bänk eftersom jag fick för mej att jag skulle göra ett nytt handtag till den. Nu kommer det hela tiden så mycket i mellan, men när jag blir klar så kommer det lite nya bilder och en ny recension.
Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal