Hur får jag kakor/"cookies" segare i mitten?

Startat av white-k, 2020-03-13 21:48

Föregående ämne - Nästa ämne

white-k

Hur får jag kakor/"cookies" segare i mitten?

Jag utgår från receptet jag länkar till nedan, och kakorna blir bra, med ett "krispigt" yttre och ett mjukt inre, men jag skulle vilj att det inre blev segare - dv.s. en aning mer kola-aktig konsistens.

Hur fixar man det?

https://www.buzzfeed.com/jesseszewczyk/heres-how-to-make-buzzfeeds-best-chocolate-chip-cookies

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal