"White distilled vinegar" samma som utspädd ättika?

Startat av JK, 2020-12-11 20:59

Föregående ämne - Nästa ämne

JK

Hej,
Hade en säkert dum fråga. Ett recept kallar för "White distilled vinegar (5%)". Är det då ungefär samma som att späda (12%) ättika med häften så mycket vatten? Det ska användas för inlagd gurka.
Tack!

Hasse

Du ska ta lika mycket vatten som ättika.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal