Undvik chipsavdelningen vid brand i butiken

Startat av Andreas, 2007-06-12 22:21

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Råkade just springa på denna artikel med den högst slagkraftiga rubriken "Här är dödsfällan i din matbutik".

"Fettet i kombination med de porösa och luftiga påsarna gör chipshyllor till rena brandbomberna, visar ett unikt svenskt brandtest. Det är en dödsfälla, slår brandmannen Ulf Bergh fast."
http://www.expressen.se/1.215791

Glöm alltså inte bort att springa från chipsavdelningen det fortaste du kan när butiken tar eld. :)
Den som inte frågar får inga svar.

Urban

Bör man vara rustad med en brandsläckare på ryggen när man ska ut o handla nu förtiden menar du??? ???.

Om jag nu överlevt chipshyllan och lyckats frakta den otroligt brandfarliga påsen hem.. Var ska jag förvara den tryggt och säkert så att den inte tar fyr bara så där???

Knivmannen

För att undvika självantändning av chipsen ska du dränka dem i vatten. Sen kan du sova lugnt!  ;)
Professionell knivslipare. Har webshop och är både återförsäljare och generalagent för ett flertal välkända knivmärken.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal