Mitt favoritsnacks

Startat av crlhrv, 2007-05-03 22:14

Föregående ämne - Nästa ämne

Sweber

Suck, jag saknar Estrellas salt och Vinäger-chips. Godaste svenska chipsen någonsin!
Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

Kari

Citat från: Urban skrivet 2007-06-24 11:03
Hur mycket kostar en påse viltchips?, och hur mycket är det i en sådan påse i gr.?


Har inte någon påse att läsa ifrån, 25-30gram och kostar på Coop dryga 30kr. Hutlöst dyrt men guda gott i båten i jakt på havsöring och man har inte tid med Bullens...

Kari

Kryddorna i OLW´s griillchips smakar olika olika gånger, har ringt och frågat men aldrig fått annat till svar än att skicka in påsen med innehåll för analys. Något svar har jag inte fått på två försök. Men varucheckar generöst!
Ibland smakar dom väldigt lite mot andra gånger förmycket och då salt framför allt. Drycken är alltid den samma, äkta cola.

Hemlagade chips vinner alltid med Tony Chachere´s Orignal Creole Seasining "Great on Everything!"

Hemlagade tar ju sin lilla tid..

roffekock

Sweber om du vill skriva om dina havsöringsturer så skulle det var väldigt trevlig. ;D
...............OT så skapa ny tråd.
Matforum är bäst

Sweber

Citat från: roffekock skrivet 2007-10-21 20:10
Sweber om du vill skriva om dina havsöringsturer så skulle det var väldigt trevlig. ;D
...............OT så skapa ny tråd.


?????????
Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

roffekock

Ursäkta det blev fel, det var någon annan som skulle ha den frågan. ;D
Matforum är bäst

Sweber

Citat från: roffekock skrivet 2007-10-22 09:23
Ursäkta det blev fel, det var någon annan som skulle ha den frågan. ;D


Puh, skönt. Jag blev lite orolig för min mentala hälsa där ett tag. ;D
Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

Kari

Marmite är som trögflytande/bredbart klet som är mörkt och smakar mycket salt. Som honung i konsistensen.
Gott? Nä. Inte ens jag tyckte det var gott som älskar salt och salta grejer.

agnetasch

Förr fanns det ostbågar med cheddarsmak som jag tyckte mycket om. Så klart tillverkas dom inte längre. Men plötsligt snubblade jag (på nätet) på Cheetos Puffs cheese, tydligen ostbågar med stark cheddarsmak. Precis vad jag vill ha! Är det någon som sett dom ute i handeln o kan tala om var jag kan köpa dom?

Anna

Citat från: agnetasch skrivet 2007-11-03 18:09
Förr fanns det ostbågar med cheddarsmak som jag tyckte mycket om. Så klart tillverkas dom inte längre. Men plötsligt snubblade jag (på nätet) på Cheetos Puffs cheese, tydligen ostbågar med stark cheddarsmak. Precis vad jag vill ha! Är det någon som sett dom ute i handeln o kan tala om var jag kan köpa dom?


Den svarta påsen ja..alla mina favoritsnacks försvinner. Älskade OLW's barbecuechips också (lila påse). Just nu är det Cheez Crunchers från OLW som gäller..mycket ostsmak

agnetasch

Cheez Crunchers är goooda!Jag gillar ostiga chips,men så skulle jag prova något nytt o letade på nätet. Där var Lantchips med gräddfilssmak som knep den ena poängen efter den andra i olika chipstester, så den köpte jag. OK, smakar bra men inte mer, man bör nog ha dip till, men som "naket" chips tyckte jag det var för mesigt :-\

Johansson

Favoritsnacks till öl= köttbullar. Synd att man blir så mätt bara...:)

helfgren

Estrella har ju kommit med salt och vinäger chips igen , kan bara hålla med att dem är suveränt goda . Men mitt absolut godaste snacks är wasabi nötter .

MVH// Henrik
Carpe diem

Mickan

Älskar salt och vinäger. Tränade upp denna förmåga under min tid i England.

När vi ska ha snack köper vi ofta en riktigt god, hel, italiensk salami som vi skivar tunt eller skär i stavar. Oliver därtill!

Jag köper aldrig chips utan äter bara när jag är borta. Ja, de känns bara för onyttiga!
Video meliora proboque deteriora sequor

Mickan

http://www.zeta.nu/templates/pdbproduct.aspx?page_id=787&prod=2010&c=46

Dessa blandade oliver får godkänt och lite till. Helhetsintrycket är lagom sälta och sting och kalamataoliverna är lagom fasta. Viktigt då jag ibland upplever att de kan bli lite lösa och mosiga. Kanske är de gröna en aning hårda och man får kämpa för att gnaga kärnan ren. Jag gillar att det är gröna och svarta i samma burk och jag upplever inte att de förlorar sin karaktär av att dela lag. Kryddade upp andra halvan av burken med vitlök och rosmarin vilket inte gjorde saken sämre! 
Video meliora proboque deteriora sequor

agnetasch

Citat från: Mickan skrivet 2009-04-04 18:06
Dessa blandade oliver får godkänt och lite till.
ÄNTLIGEN ska jag få smaka denna delikatess. Jag har haft lite svårt att hitta dom men i kväll smäller det! :D

Mickan

När snacks ändå är på tråden- rostade bondbönor!
Video meliora proboque deteriora sequor

agnetasch

Köper du färdiga eller gör du själv? Hur gör man? Jag har en påse torkade bondbönor. Kan man använda den som utgångspunkt?

Mickan

Australian Company har färdiga. Prova även deras olika kryddade kikärtor. Mums!
Video meliora proboque deteriora sequor

Krista

OLWs ostbågar. Funkar varje gång ;D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal